Loveart kundservice: Maila oss till info@loveart.se

returns-policy

Returrätt

14 dagars returrätt

Merchandise måste ha alla taggar bifogas

Merchandise måste inkludera det ursprungliga skokartong i sitt ursprungliga skick, utan postala etiketter. Shoebox kostnad tillkommer när Merchandise returneras i en skadad skokartong, eller utan den ursprungliga skokartong.

Observera: Shipping och hanteringskostnader återbetalas inte

Följ stegen nedan om du vill returnera din produkt (er)

Slutför bifogad retursedel.

Placera retursedeln i påsen / lådan med objektet (s).

Riv bort den självhäftande remsan på påsen och förslut.

Återgå detta paket till adress:

Observera:

Du ansvarar för varan tills de når vårt lager. För din egen säkerhet rekommenderar vi att du skickar paketet med en leveransservice som inkluderar en spårning på paketet. Vi rekommenderar också att du får ett kvitto. Kostnaden för att returnera dina varor är ditt ansvar, utom när varorna är defekta som bekräftats av oss.

Vi är ansvariga för återgång sändnings kostar, om vi har skickat fel eller defekt produkt. För förbetalda returetikett adress, vänligen kontakta kundservice vid Loveart.se .

Återbetalning & Processing Time

Återbetalningen kommer att behandlas i den ursprungliga formen av betalning inom 30 arbetsdagar så snart vi har mottagit dina varor i lagret. Du kommer att meddelas via e-post till den adress som anges på ditt konto när denna transaktion har ägt rum. Din bank kan kräva ytterligare dagar (cirka 14 till 30 arbetsdagar) för att bearbeta och publicera denna transaktion på ditt konto när de har fått informationen från Loveart.